Menu

Zakelijke dienstverlening

Ik ben in te huren als freelance GZ-psycholoog met ervaring binnen diverse werkvelden. U kunt mij inhuren op gebied van preventie, behandeling, diagnostiek en coaching. Hierin ben ik flexibel inzetbaar. Tevens verzorg ik workshops en trainingen.

Voor wie?
Ik kan ingehuurd worden als zzp’er/freelancer voor arbodiensten, scholen, (GGZ) instellingen, gemeenten, commerciële bedrijven en universiteiten. Op het gebied van arbeid en organisatie heb ik ruim 16 jaar ervaring en stuur ik dan ook aan op duurzame en effectieve inzetbaarheid van mensen als het gaat om mentale gezondheid. De relatie en samenwerking tussen werknemer, werkgever/organisatie, bedrijfsarts en psycholoog speelt hierbij een belangrijke rol. Door een optimale samenwerking na te streven, kan niet alleen herstel, maar ook een duurzaam resultaat bereikt worden.

Visie
“Voorkomen is beter dan genezen” en “denk in mogelijkheden i.p.v. beperkingen”. Door een vroege inzet op herkenning van stresssignalen en effectief sturen op effectiviteit en inzetbaarheid van mensen bij psychische klachten, kun je als werkgever en werknemer een hoop ellende besparen. Arbeidsverzuim (vaak langdurig) ten gevolge van stress en psychische klachten is de laatste jaren namelijk drastisch gestegen. Door zowel werkgevers als werknemers te begeleiden bij het creëren of versterken van een gezonde mentale balans, kan het (langdurig) verzuim voorkomen worden en het welzijn van mensen vergroot worden.

Kosten
€ 124,- per uur (excl. BTW). Alle zakelijke diensten van Mentalis Psychologie vinden plaats onder overeengekomen dan wel vastgestelde leveringsvoorwaarden in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u vragen over Mentalis psychologie?

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@mentalis-psychologie.nl of door het contactformulier in te vullen.

Ga naar contact


Zakelijke samenwerkingspartners: